Sääennuste Seitalaan

Jos joku haluaa tietää, millaista säätä on odotettavissa tänne sille ajalle, kun itse on paikanpäällä, niin Norjan ilmatieteenlaitoksen sivuilta löytyy täsmäsäätiedotus myös Seitalaan osoitteesta:http://www.yr.no/sted/Finland/Lappland/Seitala

Kiitoksia vain norjalaisille, siellä osataan… päinvastoin kuin täällä ”tietotekniikan edelläkävijämaassa”… ;-)

Muuten kesä on alkanut ihan mukavasti, vaikka säät eivät ainakaan vielä olekaan meitä kovin hellineet. Ilmat ovat olleet kylmiä ja vettä on satanut niin paljon, että joki on vieläkin tulvassa, mutta kalojen kannaltahan se on vain hyvä. Ja kaloja onkin tullut kalastajien määrään suhteutettuna todella hyvin. Sellaisia kymmenen kilon kahta puolta olevia kaloja on saatu tästä Outakosken kahta puolta jo melkoinen määrä ja uskon että jos kesä jatkuu tällaisena, niin lisää on odotettavissa… :-)

Vastaa