Kesää odotellaan

Niin, kuten otsikko kertoo, kesää odotellaan pikkuhiljaa saapuvaksi tänne Ylä-Lappiinkin ja Outakoskelle. Kyllähän se ainakin kalenterin mukaan pitäisi kohta kesän olla, mutta kovinkaan kesäiseltä tuolla ulkona ei näytä, eikä varsinkaan tunnu.

Tänään oli todella upea aamu ja aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta ja siksipä aloinkin vetelemään veneitä varastosta tuohon pihalle lahonsuojakäsittelyä odottamaan. Mutta jo kahden veneen jälkeen tuli taivaalta lunta… :-(

Ei muuta kuin äkkiä veneet nurin, etteivät ainakaan kastu, kun ovat talven aikana hyvin katon alla kuivaneet.

Sekin kuvastaa tämän kevään ilmoja, että yhtään venettä en ole vielä rantaan vienyt, enkä ennen tätä päivää ottanut edes ulos, kun joka päivä on sadellut vettä ja viime päivinä luntakin. Eilen aamulla oli maakin ihan valkoinen ja autojen päällä lunta aikalailla. Onneksi ei ollut mihinkään lähtöä aamulla, olisi joutunut rapaamaan vielä lasitkin, kuten myös tänä aamuna.

Nettiyhteydetkin vihdoin toimivat ja _nopea_ langaton verkko pelittää koko pihapiirissä, joten nyt pääsevät asiakkaat ja muutkin kävijät lähettelemään kala- ja muita kuvia melko vauhdikkaasti maailman hämmästeltäviksi… ;-)
Seitalassa on tällä hetkellä itseasiassa kaksikin langatonta verkkoa: ”Seitala guest”, joka on vapaasti kaikkien asiakkaiden kaytettävissä ja sen käyttö sisältyy majoitushintaan.
Toinen verkko on salasanalla suojattu ”Seitala”, joka on omassa käytössämme.

Mutta satoi tai paistoi, huomenna alkaa kuitenkin taas kalastuskausi Tenolla ulkopaikkakuntalaistenkin osalta. Ei muuta kuin toivotaan hyvää lohikesää ja kireitä siimoja kaikille, niin Seitalan asiakkaille, kuin muillekin.

Tervetuloa vaan taas Seitalaan, niin vanhat kuin uudetkin asiakkaat, kalastamaan, lomailemaan ja ennenkaikkea viihtymään… :-)

Vastaa