Laajakaista

No nih, vihdoinkin voin ilmoittaa kauan odotetun, sanoisinko ”ilosanoman”: Tänne Seitalaankin sitten saatiin lopultakin kytkettyä nopea laajakaista.

Valokuituhan tänne pihaan vedettiin jo heinäkuussa, mutta vasta nyt perjantaina 24.02. se saatiin kytkettyä taloon. Melkein saman tien se alkoikin toimia ja nyt meillä on 100/10 -megainen nettiyhteys. Todennäköisesti vaihdan sen symmetriseen 100/100 liittymään jo ennen kesää, viimeistäänkin syksyllä 2012.

Tuosta nettiyhteydestä tulee olemaan iloa ja hyötyä myös Seitalan asiakkaille, sillä nopea langaton verkko tulee ulottumaan tämänhetkisen tiedon mukaan noin 150-200 metriä Seitalan päärakennuksen ympärille ja asiakkaille netin käyttö sisältyy hintaan.

Itselleni rakensin tänne sisälle sekä ethernet-, että wifi-verkon jo saman tien, kun liittymä saatiin kytkettyä, joten netissä olo on nyt melko vaivatonta verrattuna entiseen, kun taistelimme vuosia hitaan, järjettömän kalliin ja hyvin usein kokonaan toimimattoman ISDN-yhteyden kanssa. Lupien myyntikin takkuili monesti sen takia, etteivät yhteydet pelanneet ja viime kesänä meillä ei ollut myöskään käytettävissä korttimaksupäätettä, jonka pitäisi kyllä ensi kesänä olla taas käytössä, joten korttimaksujenkin pitäisi taas onnistua.
Nyt pitää vain ottaa selvää, että mikä on paras ratkaisu tuohon korttimaksujen vastaanottamiseen.

Oikein mukavaa ja aurinkoista kevättalvea vaan kaikille entisille ja tuleville asiakkaille..

Toivoo Jupe ja Seitalan väki

Vastaa