Niilin reissu tammikuussa 2012

Tervehdys taas..!

Lisättiin tänne Seitalan sivuille tiedote noista tulevan talven kalastusmatkoista ja huomasin, että tuohon Niilin reissuun on tiedotteen kirjoittamisen jälkeen tullut yksi muutos.

Alun alkaen meidän piti lentää Helsingistä Hurghadaan ja takaisin AlmaTour Fly:n tilauslennolla, mutta AlmaTourin muuttuneen tilanteen takia olemme vaihtaneet lentoyhtiötä, joten sen asian takia ei kenenkään matkalle ilmoittautuneen tarvitse olla huolissansa. Asia on hoidossa ja matka tullaan tekemään yhtä varmasti, kuin aina tähänkin saakka.

Aiempina vuosina olemme muutamilla reissuilla käyttäneet AlmaTourin palveluja ja tähän saakka kaikki on toiminut moitteettomasti, mutta Alman tilanteen muututtua emme ota riskiä, että saattaisimme joutua jäämään Egyptiin ennalta suunniteltua pidemmäksi ajaksi, vaikka hauskahan siellä ois kyllä olla pitempäänkin.. :-)

Tammikuun Niilin reissulla on vielä muutama vapaa paikka, joten vielä ehtii ilmoittautumaan mukaan.

Terv. Jupe

Vastaa